• Home Service Calonge
 • Avinguda Catalunya, 19, Local 3
 • 17252 Sant Antoni de Calonge (Girona)
 • (+34)972651630
 • (+34)651553384
 • Localitzaciò
Cerca avançada

INFORMACIÓ - NORMES DE LA SEVA RESERVA

Estimat hoste, benvingut a la Costa Brava, acaben de fer el check-in. A continuació trobareu informació important, us recomanem que ho llegiu atentament. Si teniu alguna pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:

 • Horari d'oficina: de 10:00 a 17:00 de dilluns a divendres / de 10:00 a 18:00 dissabtes / diumenges tancat
 •           Oficina: 0034 972 65 16 30
 •           Emergències 24h: 0034 722 48 33 99 No atenem trucades de WhatsApp
 •           E-mail 24h: info@hscalonge.com
 •           Idiomes telèfons: Castellà, Catalá , Anglès i Francés.


QUI ÉS HOMESERVICE CALONGE

Home Service Calonge coordina la seva arribada, estada i sortida. Treballa conjuntament amb oficines de reserves.

Recordeu: Home Service Calonge és la seva empresa de serveis. Vostès han llogat casa seva de vacances amb Club Villamar o agències col·laboradores.

Check-out: cal deixar la casa com a màxim a les 10:00 del matí del dia del final de la reserva haven't tancat bé portes i finestres. Després caldrà tornar les claus a l'oficina de Home Service Calonge. Si decidiu marxar fora d'horari oficina, només cal deixar les claus dins de la bústia de la porta de l'oficina. Agrairíem que ens avisessin si decideixen marxar la nit anterior per poder gestionar les neteges millor i oferir un millor servei. Així mateix, si hi ha algun desperfecte o alguna cosa a millorar, agraïm que ens ho comuniquin com més aviat millor per solucionar-ho.

Abans de marxar assegurar-se de (no inclòs a la neteja):

 • -Utensilis de cuina nets i al calaix
 • -Rentaplats buit
 • -Treure les escombraries
 • -Barbacoa i reixeta netes
 • -Material de jardí al seu lloc original
 • -En cas d'organitzar de manera diferent els mobles interiors, deixar com es va trobar.
 • -Si heu llogat llençols i tovalloles, deixeu-les en un munt dins l'entrada de la casa (deixant els protectors de matalàs), el mateix amb el material de nadó.
 • -Si hi ha algun desperfecte avisar com més aviat millor a l'oficina per a la reparació per a vostè o futurs hostes.


Robatoris: per desgràcia hi ha gent que s'aprofita de les distraccions dels altres i es produeixen robatoris.

Molt important que tanquin bé totes les portes i finestres quan sortiu de la casa. També eviten deixar objectes de valor a la vista.

Si per desgràcia es produeix, truqui'ns i els ajudarem a gestionar la denúncia amb la Policia. L'assegurança de l'habitatge NO es fa càrrec de les pertinences.


INFORMACIÓ - NORMES

Entenem que han de gaudir de les vacances però és important que respectin les persones que es troben al seu voltant. Si us plau, tingueu en compte:

1.Després de les 22.00 h. no es permet tenir música a l'exterior de la casa. Tampoc a l'interior amb volum massa alt, cal respectar els veïns i no molestar-los, aquests poden queixar-se a la policía i podrían multar-vos ( 300 € de multa )

2.Si us plau recullin les escombraries diàriament i portar-les al contenidor. Les deixalles atrauen gats, gossos, formigues i són un risc de salut. L'olor també pot molestar. En algunes urbanitzacions de Calonge s'ha implementat el sistema de recollida porta a porta. Consulteu la vostra zona i el sistema de recollida en aquest link. Si a la vostra zona hi ha porta a porta consulteu la informació:

SECTOR 1

SECTOR 2

SECTOR 3

Si no s'han retirat les escombraries, heu de portar-les a les zones indicades més avall:

Sant Antoni de Calonge-Calonge (Deixalleria)

Sant Antoni de Calonge (zona oficina)

Sant Antoni de Calonge(Torre Valentina)

Sant Antoni de Calonge (zona Carrefour)

Sant Antoni de Calonge(zona Mercadona)

Calonge(zona Mas Pere)   

En Begur también hay zonas con recogida puerta a puerta, consulten los sectores e información aquí.

3.En caso de tener HORMIGAS (muy común en esta zona), les recomendamos usar un spray mata-insectos que pueden encontrar en cualquier supermercado. Si hay MUCHAS, por favor, pónganse en contacto con nosotros.

4.Les pedimos que no aparquen delante del garaje de otras personas ni en caminos.

5.Por favor apaguen las luces, la calefacción y el aire condicionado cuando dejen la casa.

6.El AGUA es un bien escaso y por eso, agradecemos su uso racional. Asimismo, la luz es un servicio muy caro para el medio ambiente. Sabemos que está de vacaciones, pero les pedimos un uso responsable dentro de lo normal.

7.Para evitar problemas con la fosa séptica/tuberías, pedimos tirar solamente papel higiénico. No echar productos químicos, tampones, compresas, etc. Si se bloquean las tuberías por su uso indebido se le cargarán los costes de la misma.

8.El uso de la PISCINA y cualquier equipamiento de la casa está bajo su responsabilidad y control. Si su casa dispone de una piscina privada, los perros no tienen acceso a ella. Tampoco los objetos pequeños, como pelotas o juguetes, que se puedan colar por las tuberías, provocando daños en la bomba. Evite que botellas o otros objetos caigan a la piscina.

Les pedimos que no usen la piscina entre las 24:00 y las 06.00 horas. ¡Por favor tenga siempre mucho cuidado con los niños dentro y fuera de la piscina! Home Service Calonge no se hace responsable de los accidentes que se puedan producir dentro la de misma y sus alrededores como por la utilización de material del jardín e interior como toboganes, parques infantiles....

Muy importante no tocar ningún elemento del sistema de la piscina. Cada una tiene un sistema propio y se puede desprogramar. La persona encargada de la piscina y jardín va a la casa varias veces a la semana por su mantenimiento. Normalmente, si la casa lo permite no será necesario entrar en el interior de la casa, solamente en el exterior pero siempre que vendrán se identificarán y llamaran a la puerta . En verano, el fuerte calor y un uso excesivo de crema solar, algunas veces hace que el agua no esté tan clara como desearíamos. En este caso, pónganse en contacto con nosotros y enviaremos a la persona de mantenimiento para dejarla perfecta.

9.El personal de Home Service Calonge puede acceder en cualquier momento a su casa para revisar. Nos identificaremos y en caso de duda, llamar a nuestra oficina. Sin embargo, estamos comprometidos con su tranquilidad y sólo lo haremos con su permiso o en caso de urgencia.

10.Todas las NEVERAS tienen un límite a enfriar. Aconsejamos no sobrecargar de repente la nevera con toda la compra, pues puede que al principio no pueda enfriar suficientemente. Aconsejamos preverlo con la compra y poner la bebida poco a poco ya medida que la consumimos. Una vez todo esté bastante frío, ya podrán cargar más.

11.En caso de que salte la luz, revise siempre la caja de fusibles y controle que no haya demasiados aparatos enchufados. Los electrodomésticos que acostumbran a dar problemas son el hervidor de agua y el tostador de pan. Prueben de desenchufarlos.


Avinguda Catalunya, 19, Local 3
17252
Sant Antoni de Calonge (Girona)
 • Home Service Calonge
 • Avinguda Catalunya, 19, Local 3
 • 17252 Sant Antoni de Calonge (Girona)
 • (+34)972651630
 • (+34)651553384

© Home Service Calonge 2024

Avisos legals